Ulei Transmisie Eni ROTRA MP/S 80w90 - 20L

20
479,00 RON
cu TVA

eni Rotra MP/S este un ulei cu caracteristici EP (Extremă Presiune) modificate. Este  recomandat, în special, pentru lubrifierea diferenţialelor cu limitarea alunecării şi angrenajele hipoide asociate supuse unor sarcini dinamice ridicate, viteze mari de alunecare între dinți și temperaturi de operare înalte.

eni Rotra MP/S este destinat pentru acele transmisii la care fabricantul recomandă lubrifianţi cu proprietăţi anti ’’stick-slip”.

 

 

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

 

Proprietăţi şi performanţe

 

* Datorită aditivilor de extremă presiune (EP) uleiul asigură un film continuu chiar dacă angrenajul lucrează în cele mai severe condiţii: sarcini dinamice mari şi prin şoc,  viteze mari de alunecare între dinţii angrenajului.

* Aditivii anti “stick-slip” utilizaţi, prin modificarea coeficientului de frecare, înlătură vibraţiile şi trepidaţiile în mecanismele de cuplare ale diferenţialelor autoblocante şi în frânele umede utilizate în transmisiile tractoarelor.

* Proprietăţile excelente antiuzură şi de onctuozitate, reduc sensibil uzura danturii angrenajelor  şi a  lagărelor pe durata exploatării.

* Excelenta stabilitate la oxidare previne degradarea caracteristicilor lubrifiantului  chiar şi la contactul cu componentele ce lucrează la temperaturi ridicate. Ca urmare, se reduce  tendinţa de creştere a viscozităţii sau  de formare a depunerilor.

* Produsul nu este coroziv pentru oţel, cupru şi alte materiale şi aliaje, astfel încât ajută la menținerea în stare optimă a tuturor componentelor.

* Datorită bunelor proprietăţi antirugină, se  previne ruginirea angrenajelor şi  lagărelor, chiar şi în prezenţa umidităţii. 

* Prin bunele proprietăţi antispumante se evită antrenarea bulelor de aer a căror prezenţă  în ulei ar afecta continuitatea filmului de lubrifiant.

 

Specificaţii

 

eni Rotra MP/S îndeplineşte cerinţele următoarelor specificaţii:

 

     -  API GL- 5 LS                                                 -    Ford  M2C - 154 A

     -  MIL - L - 2105D                                              -    Liebherr Cranes      

     -  Ford M2C - 105 A                                          -    ZF TE – ML O5C, 12C, 16E, 21C

 

 

Detalii ale produsului

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.