Lista produselor dupa marca Eni - Agip

Agip este un producător italian de uleiuri și lubrifianți, care a fost înființat în anul 1926. Compania face parte din grupul multinational Eni, fiind una dintre cele mai importante branduri de pe piața mondială a uleiurilor și lubrifianților.

More

Agip este un producător italian de uleiuri și lubrifianți, care a fost înființat în anul 1926. Compania face parte din grupul multinational Eni, fiind una dintre cele mai importante branduri de pe piața mondială a uleiurilor și lubrifianților.

În portofoliul Agip, puteți găsi o gamă variată de produse, adaptate nevoilor fiecărui client. Acestea includ uleiuri pentru motoarele diesel și benzină, uleiuri pentru transmisiile manuale și automate, lubrifianți pentru sistemele hidraulice și alte tipuri de utilaje.

Uleiurile și lubrifianții Agip sunt recunoscuți pentru calitatea lor superioară, precum și pentru durata de viață lungă pe care o oferă mașinilor și utilajelor. Produsele Agip sunt dezvoltate în laboratoare de cercetare avansate, utilizând cele mai moderne tehnologii și metode de testare.

Magazinul nostru online oferă o gamă variată de produse Agip, adaptate nevoilor fiecărui client. Indiferent dacă aveți nevoie de ulei pentru motor, ulei pentru transmisie sau lubrifianți pentru alte sisteme, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsul potrivit pentru nevoile dvs.

Comandați acum produsele Agip de pe magazindeuleiuri.ro și beneficiați de livrare rapidă și gratuită pentru comenzile cu valoare de peste 300 de lei. În plus, avem o echipă de specialiști disponibilă pentru a vă oferi consultanță și sfaturi pentru alegerea produsului potrivit pentru nevoile dvs.

Less
Agip Grease MU EP2 - 18Kg
Available
Vaselina

Agip Grease MU EP2 - 18Kg

Eni - Agip
21
544,00 RON
eni GREASE MU EP sunt unsori multifuncționale, cu performanțe ridicate, pe bază de săpun de litiu, de culoare galben-maroniu, ușor fibroase, aditivate EP (Extremă Presiune). Unsoarea cu consistența NLGI 00 conține un îngroșător special care asigură produsului capacitatea de a lubrifia angrenajele închise.
Ulei hidraulic Eni OSO 46 -... Ulei hidraulic Eni OSO 46 -... 2
Available
Uleiuri hidraulice

Ulei hidraulic Eni OSO 46 - 205L

Eni - Agip
010
2.690,00 RON
AGIP OSO  reprezintă o marcă înregistrată referitoare la uleiuri hidraulice de înaltă calitate formulate pentru utilizări în toate sistemele şi echipamentele hidraulice.
Ulei hidraulic ENI OSO 46 -...
Available
Uleiuri hidraulice

Ulei hidraulic ENI OSO 46 - 20L

Eni - Agip
48
279,00 RON
ENI OSO  reprezintă o marcă înregistrată referitoare la uleiuri hidraulice de înaltă calitate formulate pentru utilizări în toate sistemele şi echipamentele hidraulice.
Ulei motor Eni I-Sigma...
Available
Uleiuri motor

Ulei motor Eni I-Sigma Performance E7 15w40 - 20L

Eni - Agip
41
395,00 RON
eni i-Sigma performance E7 15W-40 este un lubrifiant multigrad pentru motoare diesel puternic solicitate,  care asigură perioade lungi de utilizare ȋntre intervalele de schimb. Uleiul poate fi utilizat ȋn motoarele diesel care echipează autovehiculele destinate transportului urban de pasageri sau de mărfuri care sunt operate ȋn condiţii cu opriri şi...
Ulei pentru angrenaje Agip...
Available
Uleiuri transmisie

Ulei pentru angrenaje Agip ROTRA MP 80w90 - 20L

Eni - Agip
33
389,00 RON
Eni Rotra MP sunt lubrifianți EP (Extremă Presiune) recomandați pentru angrenajele hipoide operate în condiții severe și, în general, pentru angrenajele cu solicitări foarte ridicate și care sunt supuse, în special, la sarcini dinamice. Pot fi folosite în angrenajele autoturismelor și autovehiculelor comerciale, precum și în cutiile de viteze,...
Ulei Transmisie Eni ROTRA...
Available
Uleiuri transmisie

Ulei Transmisie Eni ROTRA MP/S 80w90 - 20L

Eni - Agip
20
479,00 RON
eni Rotra MP/S este un ulei cu caracteristici EP (Extremă Presiune) modificate. Este  recomandat, în special, pentru lubrifierea diferenţialelor cu limitarea alunecării şi angrenajele hipoide asociate supuse unor sarcini dinamice ridicate, viteze mari de alunecare între dinți și temperaturi de operare înalte. eni Rotra MP/S este destinat pentru acele...
Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.