Vaseline si unsori

Filtre active

Agip Grease MU EP2 - 18Kg
Available
Vaselina

Agip Grease MU EP2 - 18Kg

21
519,00 RON
eni GREASE MU EP sunt unsori multifuncționale, cu performanțe ridicate, pe bază de săpun de litiu, de culoare galben-maroniu, ușor fibroase, aditivate EP (Extremă Presiune). Unsoarea cu consistența NLGI 00 conține un îngroșător special care asigură produsului capacitatea de a lubrifia angrenajele închise.
Prista Li Complex EP2 - 15Kg
Available
Vaselina

Prista Li Complex EP2 - 15Kg

47
544,00 RON
Unsoarea Prista® Li Complex EP 2 este fabricata din uleiuri de baza de foarte buna calitate cu indice de vascozitate mare, ingrosator pe baza de sapun complex de litiu si un pachet special de aditivi.
TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)
Available
Uleiuri hidraulice

TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)

2.990,00 RON
Ulei recomandat utilizarii in circuite hidraulice performante care necesita protectie avansata la uzura. Proprietati foarte bune de rezistenta la sarcini ridicate. Realizat din uleiuri de baza atent prelucrate combinate cu un pachet de aditivi performanti.
Pasta anti-gripare...
Available
Vaseline - unsori

Pasta anti-gripare COPASLIP 100G

32,00 RON
MOLYSLIP COPASLIP este un compus anti-gripant, special conceput pentru a protejasuprafețele metalice chiar și în condițiile unor medii de lucru ostile, caracterizate prin temperaturi șipresiuni extreme, dar și cu umiditate ori salinitate excesivă.
Prista  K-2-G/15KG
Available
Vaseline - unsori

Prista K-2-G/15KG

12
259,00 RON
Unsorile Prista® K-2-G  sunt unsori lubrifiante rezistente la apa cu ingrosator pe baza de sapun de calciu. Adaosul de pulbere de grafit asigura proprietati EP considerabil ridicate si protectie impotriva uzurii.
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Categorie de produse Vaseline și unguente - magazinul online MagazinDeUleiuri.ro vă oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru protecția și întreținerea utilajelor și autoturismelor. Vindem vaseline și unsori pentru tractoare, camioane, utilaje agricole, industriale și autoturisme, astfel încât să puteți avea încredere în echipamentele dvs. și să le prelungiți durata de viață.

Vaseline pentru utilaje agricole și industriale

În această secțiune veți găsi vaseline și unsori special concepute pentru utilajele agricole și industriale. Aceste produse sunt formulate pentru a oferi o protecție excelentă împotriva coroziunii, uzurii și frecării. De asemenea, acestea ajută la îmbunătățirea performanțelor și prelungirea duratei de viață a echipamentelor. Gama noastră include vaseline și unsori pentru cutii de viteze, motoare, transmisii, sisteme hidraulice, lagăre și multe altele.

Vaseline și unsori pentru autoturisme și camioane

Această secțiune conține vaseline și unguente pentru autoturisme și camioane. Aceste produse sunt concepute pentru a proteja și a întreține motoarele și alte componente ale vehiculelor. Vindem vaseline și unsori pentru cutii de viteze, frâne, suspensii, sistemul de direcție, lagăre și multe altele. Aceste produse de calitate superioară sunt esențiale pentru menținerea echipamentelor dvs. în stare optimă de funcționare.

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.