Uleiuri pentru camioane

Filtre active

Lichid de frana Prista DOT...
Available
Lichide de frana

Lichid de frana Prista DOT 4 - 0.475L

15,00 RON
Lichidele de frana  Prista® DOT-4 contin polietilenglicol esteri, aditivati pentru a asigura protectie impotriva coroziunii si oxidarii si stabilizatori. Aceste lichide de frana nu sunt compatibile cu lichidele de frana pe baza de uleiuri minerale
Prista Li Complex EP2 - 15Kg
Available
Vaselina

Prista Li Complex EP2 - 15Kg

47
544,00 RON
Unsoarea Prista® Li Complex EP 2 este fabricata din uleiuri de baza de foarte buna calitate cu indice de vascozitate mare, ingrosator pe baza de sapun complex de litiu si un pachet special de aditivi.
Ulei hidraulic Agip OSO 46...
Available
Uleiuri hidraulice

Ulei hidraulic Agip OSO 46 - 20L

48
306,00 RON
AGIP OSO  reprezintă o marcă înregistrată referitoare la uleiuri hidraulice de înaltă calitate formulate pentru utilizări în toate sistemele şi echipamentele hidraulice.
Pasta anti-gripare...
Available
Vaseline - unsori

Pasta anti-gripare COPASLIP 100G

32,00 RON
MOLYSLIP COPASLIP este un compus anti-gripant, special conceput pentru a protejasuprafețele metalice chiar și în condițiile unor medii de lucru ostile, caracterizate prin temperaturi șipresiuni extreme, dar și cu umiditate ori salinitate excesivă.
Ulei Transmisie Eni ROTRA...
Available
Uleiuri transmisie

Ulei Transmisie Eni ROTRA MP/S 80w90 - 20L

20
479,00 RON
eni Rotra MP/S este un ulei cu caracteristici EP (Extremă Presiune) modificate. Este  recomandat, în special, pentru lubrifierea diferenţialelor cu limitarea alunecării şi angrenajele hipoide asociate supuse unor sarcini dinamice ridicate, viteze mari de alunecare între dinți și temperaturi de operare înalte. eni Rotra MP/S este destinat pentru acele...
Se afiseaza 1-24 din 57 produs(e)

Uleiuri pentru camioane in ambalaj mare de 20, 60 de litri si in butoaie de 208L de la Texaco, Agip, North Sea, Divinol.

Chevron are o tradiție a inovaţiei în dezvoltarea de produse de lubrifiere pentru transporturi comerciale. În Europa Chevron ofera o gamă foarte largă de produse marca Texaco®, cu uleiurile de motor Ursa® în prim plan.

Folosind tehnologii de ultimă oră combinate cu servicii și competență de vârf, furnizăm o gamă de produse care asigură protecţie, performanţă şi fiabilitate de clasă mondială, pentru o mare diversitate de condiții de operare, ajutând la progresul afacerii dumneavoastră.

Lucrăm îndeaproape cu producătorii de echipament original OEM, pentru a ne asigura că produsele noastre deţin certificările necesare obținerii performanţelor de vârf şi oferă protecţie superioară, chiar și pentru cele mai noi vehicule. Oricare ar fi mărimea flotei dumneavoastră, indiferent dacă folosiți camioane de cursă lungă, camioane medii de transport local sau autobuze de oraș, puteți conta pe toate produsele noastre pentru minimizarea costurilor de operare și maximizarea productivității într-un mediu din ce în ce mai competitiv.

Produsele Ursa sunt disponibile prin reţeaua noastră de distribuitori care sunt capabili să combine calitatea produselor de care aveți nevoie cu capabilitățile logistice locale, necesare pentru afacerea dumneavoastră.

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.