Uleiuri hidraulice

Filtre active

Ulei hidraulic ENI OSO 46 -...
Available
Uleiuri hidraulice

Ulei hidraulic ENI OSO 46 - 20L

48
279,00 RON
ENI OSO  reprezintă o marcă înregistrată referitoare la uleiuri hidraulice de înaltă calitate formulate pentru utilizări în toate sistemele şi echipamentele hidraulice.
Texaco Rando HD 46 - 208L
Available
Uleiuri hidraulice

Texaco Rando HD 46 - 208L

007
2.950,00 RON
Rando HD este o gamă de uleiuri hidraulice pe bază de zinc pentru a fi utilizate în aplicații industriale și mobile. Seria de produse este formulată cu uleiuri de bază grupa II în combinație cu inhibitori de rugină și oxidare, aditivi antispumare și antiuzură de înaltă stabilitate, oferind o bună protecție pompei și pistonului.
VALVOLINE HLP 46 20L.
Available
Uleiuri hidraulice

VALVOLINE HLP 46 20L.

314,00 RON
Ulei hidraulic premium, creat pentru echipamente industriale
TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)
Available
Uleiuri hidraulice

TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)

2.990,00 RON
Ulei recomandat utilizarii in circuite hidraulice performante care necesita protectie avansata la uzura. Proprietati foarte bune de rezistenta la sarcini ridicate. Realizat din uleiuri de baza atent prelucrate combinate cu un pachet de aditivi performanti.
Ulei Hidraulic VALVOLINE...
Available
Acasa

Ulei Hidraulic VALVOLINE HLP 46 DR/208LT

2.599,00 RON
Valvoline HLP sunt uleiuri hidraulice formulate pentru utilizarea la echipamentele industriale, echipamente agricole și echipamente de constructii. Valvoline HLP sunt uleiuri hidraulice convenționale, formulate din uleiuri de bază minerale de înaltă calitate și aditivi anti-uzură pentru a oferi performanțe hidraulice solide într-o gamă largă de aplicații.
Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Uleiuri hidraulice pentru camioane

La MagazinDeUleiuri.ro, oferim o gama completa de uleiuri hidraulice pentru camioane de la cele mai renumite branduri din industrie. Categoria noastra de "Uleiuri hidraulice pentru camioane" include uleiuri pentru diferite tipuri de sisteme hidraulice, cum ar fi sisteme hidraulice de ridicare, sisteme hidraulice de transmisie si altele. Toate uleiurile noastre sunt fabricate din ingrediente de calitate si sunt proiectate pentru a oferi o protectie si performanta maxima pentru sistemele hidraulice ale camionului dumneavoastra. Comandati acum si beneficiati de calitatea si performanta uleiurilor noastre, si de un sistem hidraulic mai eficient si mai protejat!

Pentru a mentine durata maxima de viata a sistemelor hidraulice folositi uleiuri hidraulice de la producatorii nostri Texaco, Agip, North Sea, Divinol, Prista

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.