Uleiuri de transmisie

Filtre active

Ulei Transmisie Eni ROTRA...
Available
Uleiuri transmisie

Ulei Transmisie Eni ROTRA MP/S 80w90 - 20L

20
479,00 RON
eni Rotra MP/S este un ulei cu caracteristici EP (Extremă Presiune) modificate. Este  recomandat, în special, pentru lubrifierea diferenţialelor cu limitarea alunecării şi angrenajele hipoide asociate supuse unor sarcini dinamice ridicate, viteze mari de alunecare între dinți și temperaturi de operare înalte. eni Rotra MP/S este destinat pentru acele...
Ulei pentru angrenaje Agip...
Available
Uleiuri transmisie

Ulei pentru angrenaje Agip ROTRA MP 80w90 - 20L

33
389,00 RON
Eni Rotra MP sunt lubrifianți EP (Extremă Presiune) recomandați pentru angrenajele hipoide operate în condiții severe și, în general, pentru angrenajele cu solicitări foarte ridicate și care sunt supuse, în special, la sarcini dinamice. Pot fi folosite în angrenajele autoturismelor și autovehiculelor comerciale, precum și în cutiile de viteze,...
TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)
Available
Uleiuri hidraulice

TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)

2.990,00 RON
Ulei recomandat utilizarii in circuite hidraulice performante care necesita protectie avansata la uzura. Proprietati foarte bune de rezistenta la sarcini ridicate. Realizat din uleiuri de baza atent prelucrate combinate cu un pachet de aditivi performanti.
Spray lant si transmissi RP...
Available
Sprayuri motociclete

Spray lant si transmissi RP MOT CHAIN 400ml

26,00 RON
Repsol Moto Chain este un spray pe baza de lubrifiant ce menține lanțurile și transmisiile secundare în stare perfectă.
ulei de transmisie Prista...
Available
Uleiuri pentru autoturisme

ulei de transmisie Prista Ultragear Synthetic 75W-90-1lt

43,00 RON
Uleiurile de transmisie pentru autovehicule Prista® Ultragear Synthetic 75w90 sunt formulate din uleiuri de baza speciale sintetice de cea mai buna calitate, si un pachet de aditivi cu sulf si fosfor, fara cenusa.
ulei transmisie...
Available
Uleiuri transmisie-hidraulica

ulei transmisie autovechicole Prista Ultragear Synthetic 75W-80-1lt

17
33,00 RON
Uleiurile de transmisie pentru autovehicule Prista® Ultragear Synthetic 75w80 sunt formulate din uleiuri de baza speciale sintetice de cea mai buna calitate, si un pachet de aditivi cu sulf si fosfor, fara cenusa.
Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Ulei de transmisie penrtu autoturisme.

La MagazinDeUleiuri.ro, ne concentram pe oferirea celor mai bune uleiuri de transmisie pentru masini din industrie. Categoria noastra de "Uleiuri de transmisie pentru masini" include o gama larga de uleiuri pentru diferite tipuri de transmisii, cum ar fi transmisii automate sau transmisii manuale. Toate uleiurile noastre sunt fabricate din ingrediente de calitate si sunt proiectate pentru a oferi o protectie si performanta maxima pentru transmisia masinii dumneavoastra. Comandati acum si beneficiati de un sistem de transmisie mai eficient si mai protejat!

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.