Lichide de frana

Filtre active

Lichid de frana Prista DOT...
Available
Lichide de frana

Lichid de frana Prista DOT 4 - 0.475L

14,00 RON
Lichidele de frana  Prista® DOT-4 contin polietilenglicol esteri, aditivati pentru a asigura protectie impotriva coroziunii si oxidarii si stabilizatori. Aceste lichide de frana nu sunt compatibile cu lichidele de frana pe baza de uleiuri minerale
TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)
Available
Uleiuri hidraulice

TELEX HVLP 68 B-208 (183 KG)

2.990,00 RON
Ulei recomandat utilizarii in circuite hidraulice performante care necesita protectie avansata la uzura. Proprietati foarte bune de rezistenta la sarcini ridicate. Realizat din uleiuri de baza atent prelucrate combinate cu un pachet de aditivi performanti.
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Lichide de frana pentru autoturisme

La MagazinDeUleiuri.ro, ne concentram pe oferirea celor mai bune lichide de frana pentru autoturisme din industrie. Categoria noastra de "Lichide de frana pentru autoturisme" include o gama larga de lichide de frana pentru diferite tipuri de vehicule, cum ar fi autoturisme, camioane, motociclete si altele. Toate lichidele noastre de frana sunt fabricate din ingrediente de calitate si sunt proiectate pentru a oferi o protectie si performanta maxima pentru sistemul de franare al vehiculului dumneavoastra. Comandati acum si beneficiati de un sistem de franare mai eficient si mai protejat!

Gama de lichide de frana contine produse de inalta calitate care nu numai ca sunt in conformitate cu prevederile standardelor, dar se remarca prin calitate superioara celor din gama standard. Acestea sunt rezistente la frig si caldura, sunt compatibile cu materialele de etansare, nu sunt corozive.

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.