Prista K-2-G/15KG

12
259,00 RON
cu TVA

Unsorile Prista® K-2-G  sunt unsori lubrifiante rezistente la apa cu ingrosator pe baza de sapun de calciu. Adaosul de pulbere de grafit asigura proprietati EP considerabil ridicate si protectie impotriva uzurii.

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

Unsoarea Prista® K-2-G  este o unsoare lipicioasa, ce adera foarte bine la suprafetele metalice, cu proprietati EP puternice. Aceasta contine grafit, care ii confera o capacitate portanta foarte ridicata, rezistenta exceptionala la spalarea cu apa si proprietati foarte puternice anticorozive. PRISTA® K-2-G VS prezinta rezultate foarte bune la lubrifierea sistemului de prindere a remorcii la camioane si tractoare, denumit si „a cincea roata“. Este de asemenea recomandata pentru articulatii puternic incarcate, balamale, angrenaje deschise, imbinari filetate, transmisii cu lant, lifturi glisoare. Intervalul temperatura de functionare pentru unsoarea PRISTA® K-2-G VS este de la -20°С pana la + 70°С.

Unsoarea Prista® K-2-G este recomandata pentru utilizarea in mediu extrem de umed si foarte murdar. Intervalul de temperatura de functionare pentru unsoarea PRISTA® K-2-G este de la -20°С pana la + 60°С, cu posibilitatea utilizarii pe termen scurt la temperaturi de functionare de pana la + 70°С, in cazul in care sunt aplicate intervale adecvate de reungere. Acesta unsoare poate fi utilizata pentru lubrifierea mecanismelor puternic incarcate, inclusiv cutii de viteze deschise, imbinari cu filet, transmisii cu lant, lifturi glisoare, franghii metalice si alte sisteme de alunecare puternic incarcate deschise.

Detalii ale produsului

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.