• La reducere!
Havoline Extra SAE 10W-40

Havoline Extra SAE 10W-40 - 4L

66
99,00 RON
cu TVA

Ulei semi-sintetic pentru motoare. Recomandat pentru vehiculele mai vechi având kilometraj mare, produse de VW, Mercedes-Benz, Fiat, Renault, Citroën, Peugeot și vehiculele care necesită un ulei conform cu ACEA A3/B3, A3/B4 sau API SN/CF.

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

Specificatii:

  • Confirmați întotdeauna dacă produsul selectat este în concordanță cu recomandările producătorului de echipamente originale cu privire la condițiile de funcționare a acestora și a practicilor de întreținere.
  • Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să consultați manualul autovehiculului sau să utilizați selectorul de ulei de pe acest site pentru a descoperi tipul de ulei recomandat.
  • Pentru o descriere completă a produsului și o listă actualizată a aprobărilor și specificațiilor, vă rugăm să consultați PDS-ul.

Beneficii:

  • Combinația dintre uleiul de bază premium și ultima generație de ameliorator de indice de vâscozitate VI promovează atât pornirea la rece cât și protecția motorului la temperaturi ridicate
  • Formulat pentru performanța și protecția motorului pe tot parcursul anului
  • Aditivii de curățare avansată oferă performanță în ceea ce privește conținutul ridicat de cenușă și TBN reducând depunerile și nămolul, ajutând la extinderea duratei de viață a motorului

Havoline Extra

Uleiurile de motor Havoline Extra au fost dezvoltate utilizând uleiuri de bază de înaltă calitate și aditivi, pentru a asigura un nivel ridicat de protecție împotriva uzurii, necesară în cazul vehiculelor mai vechi cu kilometraj mare, care nu sunt echipate cu filtre diesel de particule și catalizatori.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.