Ulei hidraulic ENI OSO 46 - 20L

48
279,00 RON
cu TVA

ENI OSO  reprezintă o marcă înregistrată referitoare la uleiuri hidraulice de înaltă calitate formulate pentru utilizări în toate sistemele şi echipamentele hidraulice.

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

* Uleiurile AGIP OSO sunt recomandate pentru utilizare în toate instalaţiile de transmitere   hidrodinamică a puterii, în sistemele hidraulice de control ca şi în cele hidrostatice, folosite în mod curent în instalaţiile tehnologice din diverse domenii: transport, construcţii, minerit, chimie, metalurgie, construcţii de maşini, marină, aviaţie etc.

* Datorită influenţei deosebite a viscozităţii asupra eficacităţii instalaţiei hidraulice, valoarea viscozităţii este recomandată de proiectantul utilajului. De regulă, uleiurile cu viscozităţi reduse sunt folosite în utilaje cu viteze mari şi echipamente de precizie, în timp ce uleiurile cu viscozităţi mai  mari  sunt recomandate pentru viteze mici şi  presiuni hidrostatice ridicate.

* Uleiurile AGIP OSO  sunt utilizate nu numai ca fluide hidraulice, dar şi ca lubrifianţi pentru lagăre (cu alunecare sau rostogolire) cu solicitări severe, reductoare etc., unde condiţiile de operare impun caracteristici antiuzură speciale. De asemenea, se pot folosi când se doreşte efectuarea de economii prin reducerea numărului de uleiuri dintr-o instalaţie.

 

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.