Prista Leader 15W-40/20W-50-1lt

5
21,00 RON
cu TVA

Uleiurile multigrade de motor Prista® Leader sunt special formulate pentru a indeplini cerintele de lubrifiere ale motoarelor pe benzina moderne

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

Uleiurile multigrade de motor Prista® Leader sunt special formulate pentru a indeplini cerintele de lubrifiere ale motoarelor pe benzina moderne. Acestea sunt fabricate din componente de inalta calitate special selectate: uleiuri de baza rafinate prin solventare si hidrotratate si un pachet de aditivi produsi dupa tehnologii de ultima generatie, furnizati de cele mai importante companii din lume. 

Uleiurile multigrade de motor Prista® Leader sunt concepute pentru utilizare in motoarele moderne de mare performanta pe benzina si diesel de inalta performanta ale autoturismelor si vehiculelor usoare (inclusiv camionete). Ele pot fi, de asemenea, utilizate la autoturismele echipate cu instalatie de gaz.

Uleiurile multigrade de motor Prista® Leader pot fi folosite de asemenea, si in motoarele diesel pentru care producatorii recomanda nivel de performanta API CF.

Detalii ale produsului

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.