Havoline Energy EF SAE 5W-30

Havoline Energy EF SAE 5W-30

78
38,00 RON
cu TVA

Ulei sintetic cu performanță demonstrată pentru motoare. Recomandat pentru vehiculele moderne produse de Ford și Jaguar Land Rover.

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

Specificatii:

  • Confirmați întotdeauna dacă produsul selectat este în concordanță cu recomandările producătorului de echipamente originale cu privire la condițiile de funcționare a acestora și a practicilor de întreținere.
  • Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să consultați manualul autovehiculului sau să utilizați selectorul de ulei de pe acest site pentru a descoperi tipul de ulei recomandat.
  • Pentru o descriere completă a produsului și o listă actualizată a aprobărilor și specificațiilor, vă rugăm să consultați PDS-ul.

Beneficii:

  • Promovează îmbunătățirea economiei de combustibil și o performanță ridicată a filmului de ulei ce asigură protecție maximă împotriva uzurii motorului
  • Conceput pentru protecția motoarelor și a sistemelor de emisii pe parcursul intervalelor de schimb extinse, ajutând la reducerea costurilor de întreținere
  • Fluiditatea la temperatură joasă ajută circulația rapidă a lubrifiantului în timpul pornirii motorului la rece, oferind o protecție ridicată a motorului
  • Sistemul de aditivi de curățare conceput pentru a reduce formarea depunerilor și a nămolului ajută la creșterea duratei de viață a motorului și la menținerea consumului redus de combustibil

Havoline Energy

Uleiurile de motor Havoline Energy cu tehnologia cu Scut de Protecție oferă protecție cu performanță demonstrată pentru vehiculele moderne echipate cu motoare cu emisii scăzute și consum redus de carburant.

Fabricate utilizând o combinație de uleiuri de bază sintetice de înaltă calitate și aditivi, uleiurile de motor Havoline Energy oferă o performanță demonstrată în utilizare, protejând în același timp motorul dumneavoastră împotriva depunerilor dăunătoare și uzurii, dar și performanță generală, care ajută la maximizarea economiei de combustibil*.

* Consumul redus de combustibil depinde de tipul vehiculului/motorului, temperatura exterioară, condițiile de conducere, stilul de condus, vâscozitatea uleiului de motor și recomandările de service ale producătorului.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.