Havoline Ultra R SAE 5W-30

Havoline Ultra R SAE 5W-30 - 1L

72
37,00 RON
cu TVA

Ulei sintetic cu înaltă performanță pentru motoare. Special dezvoltat pentru vehiculele produse de Renault care necesită un ulei conform cu RN 0720.

 

Datele Dvs. personale sunt securizate

 

Livrare in 3 zile lucratoare.

 

Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Descriere

Specificatii:

  • Confirmați întotdeauna dacă produsul selectat este în concordanță cu recomandările producătorului de echipamente originale cu privire la condițiile de funcționare a acestora și a practicilor de întreținere.
  • Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să consultați manualul autovehiculului sau să utilizați selectorul de ulei de pe acest site pentru a descoperi tipul de ulei recomandat.
  • Pentru o descriere completă a produsului și o listă actualizată a aprobărilor și specificațiilor, vă rugăm să consultați PDS-ul.

Beneficii:

  • Sistem de curățare cu aditivi conceput pentru a reduce formarea depunerilor și a nămolului, ajutând la creșterea duratei de viață
  • Sistem de aditivi anti-uzură creat pentru a oferi o protecție de încredere împotriva uzurii
  • Potrivit pentru utilizarea împreună cu convertoarele catalitice moderne cu trei căi (TWC) sau filtrele diesel de particule (DPF)
  • Susține performanța și protecția extinsă și de încredere a motorului la temperaturi variate

Havoline Ultra

Uleiurile de motor Havoline Ultra cu tehnologia cu Scut de Protecție oferă protecție de înaltă performanță pentru vehiculele moderne, dotate cu motoare cu emisii scăzute.

Fabricate utilizând o combinație de uleiuri sintetice de bază premium, de înaltă calitate și tehnologie a aditivilor, uleiurile de motor Havoline Ultra oferă o înaltă performanță în utilizare, protejând în același timp motorul dumneavoastră împotriva depunerilor dăunătoare și uzurii, cât și convertoarele catalitice și filtrele diesel de particule** (acolo unde sunt instalate).

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

magazindeuleiuri.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.